Odricanje


Odricanje

Sljedeći uvjeti korištenja odnose se na korištenje ove web stranice (www.megato.hr). Korištenjem ove web stranice smatra se da ste pročitali i prihvatili uvjete korištenja.

Korištenje informacija

Megato nastoji uvijek ponuditi točne i aktualne informacije na ovoj web stranici. Iako su ove informacije sastavljene s najvećom mogućom pažnjom, Megato ne jamči potpunost, točnost ili aktualnost informacija. Pravne informacije na web stranici su opće prirode i ne mogu se smatrati zamjenom za pravni savjet.

Iz informacija se ne mogu proizvesti nikakva prava. Megato ne prihvaća odgovornost za štetu nastalu korištenjem informacija ili web stranice, niti za neispravan rad web stranice.
Na temelju slanja i primanja informacija putem web stranice ili putem e-pošte, odnos između Megato i korisnika web stranice ne može automatski nastati.

e-mail

Megato ne jamči da će e-mailovi poslani nama biti primljeni ili obrađeni (na vrijeme), jer se ne može jamčiti pravodobno primanje e-pošte. Ni sigurnost prometa e-pošte ne može se u potpunosti jamčiti zbog povezanih sigurnosnih rizika. Dopisivanjem s Megato e-poštom bez šifriranja ili zaštite lozinkom, prihvaćate ovaj rizik.

Hiperveze

Ova web stranica može sadržavati hiperveze na web stranice trećih strana. Megato nema utjecaja na web stranice trećih strana i nije odgovoran za njihovu dostupnost ili sadržaj. Megato stoga ne prihvaća nikakvu odgovornost za štetu nastalu korištenjem web stranica trećih strana.

Prava intelektualnog vlasništva

Sve publikacije i izrazi Megato zaštićeni su autorskim pravima i drugim pravima intelektualnog vlasništva. Osim za osobnu i nekomercijalnu upotrebu, ništa iz ovih publikacija i izraza ne smije se reproducirati, kopirati ili na bilo koji drugi način objaviti na bilo koji način, bez prethodnog pismenog dopuštenja Megato.

Otvori chat
1
Scan the code
Megato | WhatsApp
Pozdrav 👋

Možemo li Vam pomoći ?